Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τραυματισμός δυο αλλοδαπών στον Πρωταρά ύστερα από ατύχημα με αλεξίπτωτο στη θάλασσα


Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται δυο αλλοδαποί, που τραυματίστηκαν χθες όταν αποκόπηκε το σχοινί αλεξίπτωτου στο οποίο ήταν δεμένοι σε ύψος 1,5 μέτρου περίπου πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11.30 χθες, τρεις αλλοδαποί τουρίστες είχαν πάει σε θαλάσσια περιοχή του Πρωταρά, σε εταιρεία θαλάσσιων σπορ για να πετάξουν με αλεξίπτωτο το οποίο προσδένεται σε ταχύπλοο σκάφος.

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία εφαρμογής του αλεξίπτωτου και στους τρεις και άρχισε η ανύψωση, ενώ βρίσκονταν σε ύψος 1,5 μέτρου περίπου πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, αποκόπηκε το σχοινί με το οποίο συνδεόταν το αλεξίπτωτο με το σκάφος με αποτέλεσμα οι τρεις να πέσουν στη θάλασσα.

Κατά την πτώση, δύο από τους αλλοδαπούς κτυπήθηκαν από την αλουμινένια μπάρα του αλεξίπτωτου με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τρία μπροστινά δόντια και ο άλλος να υποστεί κάταγμα παραρυνικού οστού και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12706&catid=9#sthash.gYyQuFhB.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: