Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Το μοντέλο Ειρήνη Οικονόμου από την Λεμεσό θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στα καλλιστεία miss European Tourism στην Ρουμανία


Το μοντέλο Ειρήνη Οικονόμου που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό ομορφιάς miss  European  Tourism που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου 2014 στην Ρουμανία παραχώρησε συνέντευξη στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ.
Αναφέρθηκε στην μεγάλη εμπειρία γι΄ αυτήν που θα ζήσει, στο πρόγραμμα που ακολουθεί, στην όλη διοργάνωση αλλά και για τις σκέψεις που κάνει να εργαστεί στο εξωτερικό ως μοντέλο.
Η Ειρήνη Οικονόμου είναι του πρακτορείου Prestige show production της Σταυρούλας Νικολάου από την Λεμεσό.



  1. Ειρήνη θα εκπροσωπήσεις την Κύπρο στο  miss  European  Tourism. Πως αισθάνεσαι;
Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Κύπρο στο εξωτερικό και ξέρω ότι είναι μια μοναδική εμπειρία γι’ αυτό θα κάνω ότι μπορώ για να αναδείξω το όμορφο νησί μας!



  1. Πως έγινε η επιλογή σου;
Όλες οι νικήτριες από το διαγωνισμό Μiss Tourism 2014 στείλαμε φωτογραφίες μας στους υπεύθυνους για το διαγωνισμό στη Ρουμανία και από αυτές με επέλεξαν.


  1. Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα, δηλαδή πότε αναχωρείς για Ρουμανία και πότε είναι ο διαγωνισμός;
Αναχωρώ για Ρουμανία την Κυριακή στις 29/06 και επιστρέφω στις 06/07.  Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου. Όλες οι κοπέλες θα κάνουμε πρόβες, θα έχουμε στο πρόγραμμα μας διάφορες εκδρομές σε αξιοθέατα του Βουκουρεστίου θα έχουμε παραδοσιακά πάρτι, δείπνα σε πολυτελή εστιατόρια, φωτογραφήσεις, επισκέψεις σε μουσεία κλπ.



  1. Τι σημαίνει για σένα αυτός ο διαγωνισμός;
Αυτός ο διαγωνισμός είναι πολύ σημαντικός για μένα, είναι σαν μια αρχή για να γίνω γνωστή και στο εξωτερικό. Επίσης έχω ένα καθήκον, να αναδείξω την Κύπρο μας στο εξωτερικό και θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε αυτή η εμπειρία να μου δώσει ευκαιρίες και γνώσεις.



  1. Πιστεύεις θα γίνεις γνωστή και στο εξωτερικό;
  Ελπίζω με αυτόν το διαγωνισμό να γίνω γνωστή στο εξωτερικό επειδή είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο θα συμμετάσχουν πολλές. χώρες και είναι αναγνωρισμένος παντού. Έτσι ευελπιστώ για το καλύτερο

  1. Πόσες κοπέλες, γενικά θα συμμετέχουν στο miss   European Tourism  ;  Στο miss european tourism θα συμμετάσχει μια κοπέλα από κάθε. χώρα της Ε.Ε


  1. Σκέφτεσαι να εργαστείς ως μοντέλο στο εξωτερικό;
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο χώρο του μόντελινγκ, Όλα είναι πιθανά όμως χρειάζονται αρκετές προσπάθειες. Προσωπικά, θα ήθελα να εργαστώ και στο εξωτερικό.

  1. Είναι η πρώτη φορά που θα λάβεις μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς στο εξωτερικό;
Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω σε. διαγωνισμό ομορφιάς στο εξωτερικό, όμως είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και θα αποκτήσω εξαιρετικές εμπειρίες


  1. Η οικογένειά σου είναι δίπλα σου σε αυτή σου την προσπάθεια;

Η οικογένεια μου είναι πάντα δίπλα μου σε ότι κάνω και χαίρομαι γι' αυτό. Μου δίνει δύναμη και θάρρος για να προχωρώ.


  1. Μέχρι να αναχωρήσεις  για την Ρουμανία κάνεις κάποια προετοιμασία;
Σίγουρα. χρειάζονται πολλές προετοιμασίες για ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό.

Πασαρέλα, φωτογραφήσεις απαιτούν πολλές πρόβες έτσι ώστε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: