Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου στο Παραλίμνι καταδικάζει την βαρβαρότητα με το σκυλάκι


Η Τsokkos Hotels “καταδικάζει την ανεπίτρεπτη, απαράδεκτη και απάνθρωπη πράξη και ήδη έχει λάβει μέτρα για όλους τους εμπλεκόμενους στην καταδικαστέα πράξη και ήδη όλα τα εμπλεκόμενα άτομα βρίσκονται σε διαθεσιμότητα μέχρι να βγει το πόρισμα της Αστυνομίας”.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “ο διευθυντής του ξενοδοχείου έδωσε άμεσα οδηγίες σε δύο υπαλλήλους του ξενοδοχείου να μεταφέρουν το αδέσποτο σκυλάκι σε καταφύγιο, προκειμένου να τύχει της δέουσας περίθαλψης και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν του θέματος”.

“Οι δύο εργαζόμενοι δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του διευθυντή του ξενοδοχείου και προέβησαν σε πράξη απάνθρωπη, ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα από την Τsokkos Hotels”, αναφέρει η εταιρεία.
H διεύθυνση της εταιρείας, συνεχίζει η ανακοίνωση, “μόλις έλαβε γνώνση του συμβάντος το κουτάβι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική στο Παραλίμνι όπου έτυχε της δέουσας περίθαλψης”. Το κουτάβι αναρρώνει και βρίσκεται ακόμα στην κλινική.

Στελέχη της εταιρείας επισκέπτονται την κλινική και ενημερώνονται για την κατάσταση της υγείας του κουταβιού σε τακτική βάση ενώ τα έξοδα της περίθαλψης έχουν αναληφθεί εξ ολοκλήρου από την Tsokkos Hotels, η οποία αμέσως μετά την πλήρη ανάρρωση του κουταβιού, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστεί μόνιμο σπίτι για το σκυλάκι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, προκειμένου να υπάρξει λεπτομερής καταγραφή των γεγονότων και διερεύνηση του περιστατικού.
Η Tsokkos Hotels διαβεβαιώνει ότι “ανάλογα με το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας θα προβεί σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου νομικών διαδικασιών και αυστηρότατων κυρώσεων σε βάρος των εμπλεκόμενων εργαζομένων”.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12692&catid=9#sthash.yYrmckBV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: