Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών χθες βράδυ στην Παλιά Λευκωσία


Μαχαιρώματα και συμπλοκή αναστάτωσαν χθες βράδυ το κέντρο της παλιάς Λευκωσίας.  Δύο αδέλφια, Σύριοι ηλικίας 16 και 18χρόνων τραυματίστηκαν σοβαρά από δύο αδέλφια, επίσης από τη Συρία ηλικίας 20χρόνων και 17.


 Αιτία οι πολιτικές διαφορές στη χώρα τους.  Σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου τα θύματα, καταζητούνται οι δράστες.

Οι τέσσερις Σύριοι, εκ των οποίων οι δύο υποστηρικτές του Μπάσαν Αλ Άσαντ και οι άλλοι πολέμιοι του  βρίσκονταν στις 11 το βράδυ, στην οδό Τρικούπη στη Λευκωσία.  Όλα  άρχισαν όταν οι αλλοδαποί άρχισαν  να συζητούν για τα τεκταινόμενα στην Συρία, τα αίματα άναψαν και οι τέσσερις ενεπλάκησαν μεταξύ τους.   Τότε  ο 17χρόνος και ο 20χρόνος ανέσυραν μαχαίρια, με τα οποία κάρφωσαν απανωτά τους  άλλους δύο.  Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Αιμόφυρτοι οι τραυματίες ηλικίας 16 και 18 χρόνων ζήτησαν βοήθεια από πολίτες.  Ειδοποιήθηκε αστυνομία και τα θύματα, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν από δύο μαχαιριές.  Οι νεαροί κρατήθηκαν για νοσηλεία, η δε κατάσταση της υγείας τους περιγράφεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.  Εναντίον των δύο δραστών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητούνται.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12675&catid=9#sthash.WUV16icg.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: