Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Συμπλοκή νεαρών με αστυνομικούς στην Αγία Νάπα


Συμπλοκή και εξύβριση αστυνομικών από 6 συνολικά νεαρά άτομα, ηλικίας 26 – 28 χρόνων, από τη Λευκωσία, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα δύο αστυνομικοί και ένας νεαρός να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου, αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών, απολύθηκαν.   Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.30 σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Κρύου Νερού στην Αγία Νάπα, αστυνομικός της Τροχαίας Αρχηγείου σταμάτησε για έλεγχο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, 26 και 28 χρόνων αντίστοιχα, από τη Λευκωσία, με στόχο να δώσει κλήση στον οδηγό. Ενώ ο Αστυνομικός έγραφε τηΝ κλήση, επενέβη ο συνοδηγός για να διαμαρτυρηθεί και άρχισε να βρίζει τον αστυνομικό.   

  Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ηρεμήσουν το νεαρό αλλά όταν αυτός συνέχιζε να βρίζει, προχώρησαν για να τον συλλάβουν, ωστόσο ο 28χρονος αντιστάθηκε στη σύλληψη. Στη σκηνή κλήθηκαν ενισχύσεις από άλλα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου αλλά μέχρι να φτάσουν, άλλοι φίλοι του νεαρού επίσης από τη Λευκωσία, επενέβησαν διαμαρτυρόμενοι, προσπαθώντας να αποσπάσουν τον φίλο τους από τους αστυνομικούς.   Με τη χρήση ανάλογης βίας οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 28χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας. Στο σταθμό μετέβησαν και οι άλλοι φίλοι του νεαρού, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς ως τα άτομα τα οποία συμμετείχαν προηγουμένως στο επεισόδιο που έγινε στη Λεωφόρο Κρύου Νερού.  

 Τελικά ο 28χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ οι υπόλοιποι κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.   Από τα επεισόδια δύο αστυνομικοί και ο 28χρονος τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για εξετάσεις. Εκεί, αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, απολύθηκαν. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Αγίας Νάπας.

  http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12707&catid=9#sthash.qDmlioCO.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: