Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πρωταράς. Πέταξαν σκυλάκι ζωντανό σε μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων


Άλλη μια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε ζώο, η οποία διασύρει την Κύπρο στο εξωτερικό, καταγγέλλει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, τη στιγμή που αντιπροσωπεία του κόμματος πραγματοποιούσε συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας για την άμεση επίλυση προβλημάτων για θέματα που αφορούν την ευημερία και προστασία των ζώων, πληροφορήθηκε ότι Διευθυντής ξενοδοχείου στον Πρωταρά έδωσε οδηγίες σε δύο υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ξεφορτωθούν τη μικρή αδέσποτη σκυλίτσα, ονόματι Μπίλη.
 
Οι υπάλληλοι καταδίωξαν το σκυλάκι και όταν την συνέλαβαν την έριξαν ζωντανή μέσα στη μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων. Τουρίστες που ήταν κοντά έγιναν μάρτυρες αυτής της αποκρουστικής και βάρβαρης συμπεριφοράς. Το ζώο κραύγαζε απελπισμένα ενώ οι τουρίστες έντρομοι και συγχυσμένοι κατάφεραν μαζί με ιδιωτικό κτηνίατρο να περισώσουν το αθώο πλάσμα.
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, αυτή τη στιγμή η σκυλίτσα βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και της δίνονται οι πρώτες βοήθειες και είναι άγνωστο εάν τα καταφέρει να ζήσει.
 
Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου για μια ακόμη φορά καταδικάζει αυτή τη βάρβαρη συμπεριφορά. “Η ζημιά στον τουρισμό μας έγινε ήδη (μαζεύονται υπογραφές ήδη παγκόσμια) και θα συνεχιστεί εάν κάποιοι αλλάξουν συμπεριφορά και μυαλά”, καταλήγει.
 
ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ

 http://www.sigmalive.com/news/local/138563#sthash.GaSjT76W.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: