Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Λάρνακα. Πρακτική επιμόρφωση εργαζομένων της τουριστικής βιομηχανίας


Εκπαιδευτική ξενάγηση για το προσωπικό των ξενοδοχείων της Λάρνακας, τους εγχώριους ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία, διοργανώνει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας. 

Η εκδρομή με την ονομασία “Get to know our charming region” θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία αδειούχου ξεναγού, την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου  από τις 08.45 το πρωί μέχρι τις 14.45 το μεσημέρι.


Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι «στόχος της εκδρομής είναι η επιμόρφωση του προσωπικού που εργάζεται στην τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας και κυρίως των ατόμων που έρχονται σε επαφή με τους τουρίστες, για τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της περιφέρειας έτσι ώστε να μπορούν να προωθούν σωστά και κατάλληλα τη Λάρνακα στους ξένους επισκέπτες».

Η ξενάγηση περιλαμβάνει επίσκεψη στο νεολιθικό οικισμό της Χοιροκοιτίας, στην εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης και το εκκλησιαστικό μουσείο στην Τόχνη και στο νέο Bike Centre της εταιρείας Bikin’ Cyprus που εδρεύει στην Τόχνη όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν με ποδήλατο στο αγροτουριστικό χωριό.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μάθημα γευσιγνωσίας κρασιού στο οινοποιείο Κτήμα Χριστούδια στον Κάτω Δρυ και ξενάγηση στο Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος. Ακολούθως οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν στα Λεύκαρα όπου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι που εργάζονται στην τουριστική βιομηχανία και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική εκδρομή καλούνται να επικοινωνήσουν με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στο τηλέφωνο 24657070.


Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: