Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Δεντροφύτευση του Α' Δημοτικού Σχολείου Πάφου


Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, η δεντροφύτευση του χώρου πρασίνου, που έχει υιοθετήσει το Α' Δημοτικό Σχολείο Πάφου (Νεοφύτειο), στο κέντρο της πόλης, κοντά στα Δικαστήρια. 


Μετά τη δεντροφύτευση από τους μαθητές, στη σεμνή τελετή, που ακολούθησε, ο πρόεδρος της επιτροπής Περιβάλλοντος, του Δήμου Πάφου Νίκος Σιμιλλίδης, αφού ευχαρίστησε τη Διεύθυνση του Εκπαιδευτηρίου, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τον Σύνδεσμο Γονέων του Α' Δημοτικού Σχολείου Πάφου, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους τόνισε : "Ο στόχος του Δήμου Πάφου, είναι ξεκάθαρος και είναι να γίνει η Πάφος, η πιο πράσινη πόλη της Κύπρου! Για να επιτευχθεί αυτή η προσπάθεια,, χρειάζεται η συνδρομή όλων και ειδικά των οργανωμένων συνόλων , όπως είναι τα εκπαιδευτήρια, τα σωματεία και οι οργανώσεις.". 


Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Α' Δημοτικού Σχολείου Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε "Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Πάφου, τον πρόεδρο της επιτροπής περιβάλλοντος Νίκο Σιμιλλίδη, το Γεωπόνο Θανάση Ευριπίδου και τις υπηρεσίες πρασίνου του Δήμου Πάφου. 

Η προσπάθεια η δική μας ταυτίζεται με την πολιτική του Δήμου Πάφου και θέλουμε ως Σχολείο να βάλουμε, ένα μικρό λιθαράκι, για να βοηθήσουμε, να πρασινίσει η πόλη μας, αφού καθαρό φυσικό περιβάλλον, σημαίνει ζωή, χαρά,υγεία, δημιουργία...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: