Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Εκατοντάδες τροχαίες παραβάσεις μέσα σε 12 ώρες κατέγραψε η αστυνομία στους αυτοκινητόδρομους και στην Λευκωσία


Σε ολοήμερη επιχείρηση κατά των τροχαίων παραβάσεων προέβη χθες η Αστυνομία από τις έξι το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα στους αυτοκινητοδρόμους και στη Λευκωσία. Οι έλεγχοι έγιναν με αφορμή τα πρόσφατα θανατηφόρα δυστυχήματα, αλλά και τις επικείμενες γιορτές του Πάσχα.

Ο Γιαννάκης Χαραλάμπους, Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου ανέφερε: «Κατά την εκστρατεία η Τροχαία Αρχηγείου προέβη σε περισσότερες από 800 δραστηριότητες που αφορούσαν βοήθειες προς το κοινό, μεταφορά αρρώστου προς το νοσοκομείο, γραπτές παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις και εξώδικες καταγγελίες».

Από τις 800 δραστηριότητες, οι 700 αφορούσαν τροχαίες παραβάσεις, εκ των οποίων οι 472 υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και οι 73 αφορούσαν παράβαση σήματος τροχαίας. Επίσης, εκδόθηκαν 117 εξώδικες παρατηρήσεις παραβάσεων τροχαίας και έγιναν τέσσερις προειδοποιήσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, σε 32 περιπτώσεις, τα μέλη της Τροχαίας παρείχαν οδικές διευκολύνσεις στο κοινό, με σημαντικότερη, τη μεταφορά ασθενούς με σοβαρό πρόβλημα υγείας, από τη Λακατάμεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Από τα αξιοσημείωτα χθες, 48χρονη γυναίκα, οδηγούσε μέρα- μεσημέρι με 184 μιλιγκραμ αλκοόλης στο αίμα της. Η γυναίκα  αφέθηκε ελεύθερη για να κατηγορηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του δικαστηρίου.

Οι εκστρατείες της Τροχαίας θα συνεχισθούν στις επόμενες μέρες. 



http://www.sigmalive.com/news/local/221371/700-troxaies-paravaseis-se-12-ores-kategrapse-i-astynomia#sthash.KzOb6seY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: