Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

29χρονος, μέρα μεσημέρι, προσπάθησε να βιάσει ανήλικη στην Λεμεσό

Σύμφωνα με την καταγγελία, το συμβάν έλαβε χώρα στις 12 του μήνα, το μεσημέρι, όταν η 14χρονη αλλοδαπή κοπέλα που εκείνη την ώρα επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο, λίγο έλειψε να πέσει θύμα στις αρρωστημένες ορέξεις του 29χρονου.

Συγκεκριμένα, όταν εισήλθε στην πολυκατοικία όπου διαμένει στην επαρχία Λεμεσού, προχώρησε προς τον ανελκυστήρα, εντός του οποίου πρόλαβε να μπει μαζί της και ο 29χρονος. Όταν το κορίτσι επιχείρησε να πατήσει το κουμπί για να ανέβει στον όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει με τους γονείς της, ο άγνωστος άνδρας επιχείρησε να την σταματήσει κρατώντας της ταυτόχρονα το στόμα της κλειστό.
Η μικρή, επιδεικνύοντας μεγάλο θάρρος και δύναμη, επέμεινε και κατάφερε να πατήσει το κουμπί, Όταν δε ο ανελκυστήρας σταμάτησε στον όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της, άρχισε να φωνάζει, κινητοποιώντας τόσο τη μητέρα της, όσο και τους γείτονες που έσπευσαν να την βοηθήσουν. Η μικρή κατάφερε να ξεφύγει, ωστόσο και ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να γίνει καπνός.
Το ΤΑΕ Λεμεσού, από την πρώτη στιγμή πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες σε μία προσπάθεια εντοπισμού του επίδοξου δράστη ο οποίος εντοπίστηκε τελικά χθες. Πρόκειται για 29χρονο Ελληνοκύπριο, χρήστη ναρκωτικών ουσιών, καλά γνωστό στις αρχές, ο οποίος παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ήμερη κράτηση του. Ο 29χρονος παραδέχτηκε ότι πρόθεση του ήταν να οδηγήσει τη μικρή στην ταράτσα της πολυκατοικίας με σκοπό να τη βιάσει.


 Cyprustimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: