Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Αυτά είναι τα ερωτικά φετίχ των διασήμων

Αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματά του, με τις παραξενιές του και τις… φαντασιώσεις του-ή φετίχ αν προτιμάτε. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ό,τι συμβαίνει εντός του χώρου της κρεβατοκάμαρας, μένει καλά κλειδωμένο εκεί, πίσω από τις κλειστές πόρτες και, εκτός και αν δεν τελείται κάποια αξιόποινη πράξη, τα όσα διαδραματίζονται ανάμεσα σε δυο ή και περισσότερους εραστές αποτελεί ένα γαργαλιστικό μυστικό.

Για τους περισσότερους, το να βγαίνουν στο φως οι kinky επιθυμίες τους, είναι μάλλον ντροπιαστικό. Όχι όμως και για ορισμένα διάσημα άτομα τα οποία, είτε από απροσεξία είτε για κάποιο απώτερο σκοπό, αποκαλύπτουν πράγματα για την προσωπική τους ζωή που ίσως δεν θα έπρεπε να το κάνουν. Γιατί όχι εξάλλου; Στην εποχή των social media και της ελευθεριότητας, ο σελέμπριτι αναζητά διαρκώς νέους τρόπους να διατηρείται στην επικαιρότητα. Πολλοί από τους αστέρες, έχουν «αγκαλιάσει» την σεξουαλική τους απελευθέρωση και δε διστάζουν να τη μοιραστούν με το διψασμένο για «ροζ» ιστορίες κοινό. Όπως οι παρακάτω:
Κριστίνα Αγκιλέρα
aguilera
Είναι μια ντίβα, αλλά όταν τα φώτα της σκηνής σβήνουν και ανάβουν αυτά της κρεβατοκάμαρας, μεταμορφώνεται σε άτακτη νοσοκόμα. Η 34χρονη σταρ με την αξεπέραστη φωνή, αποκάλυψε πριν χρόνια, όταν μοιραζόταν την ίδια στέγη με τον τότε σύζυγό της, Jordan Bratman, ότι της αρέσει να «νοστιμεύει» λίγο την ερωτική της ζωή. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια, δε δίστασε να ρίξει φως στα «βρώμικα» μυστικά της, λέγοντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Sun: «Ο Jordan έχει μια στολή γιατρού που συνοδεύει με μια αντίστοιχη τσάντα γιατρού, γεμάτη με ‘παιχνίδια’… και εγώ φυσικά, φοράω τη στολή μιας άτακτης νοσοκόμας».
Κουέντιν Ταραντίνο
tarantino
Αν και δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ δημοσίως, το φετίχ του πάντα ανατρεπτικού σκηνοθέτη, είναι διάχυτο στις ταινίες του. Η πλειονότητα των ταινιών του έχουν άπειρες σκηνές όπου ο σκηνοθετικός φακός ζουμάρει στα γυναικεία πόδια των πρωταγωνιστριών (θυμηθείτε την Σάλμα Χάγιεκ στο «From Dusk Till Dawn»)… Πάνω σε αυτό το θέμα,  το πόρταλ Gawker.com, δημοσίευσε ένα e-mail από μια γυναίκα η οποία ισχυριζόταν ότι πέρασε μια βραδιά πάθους με τον σκηνοθέτη. Όπως ανέφερε, ο δημιουργός του Pulp Fiction πέρασε αρκετή ώρα στα κάτω άκρα της… Επιπλέον, κατά τη διάρκεια πρόποσης προς τιμήν του, η μούσα του Ούμα Θέρμαν προκάλεσε τον Ταραντίνο να πιεί σαμπάνια από το γοβάκι της, κάτι που έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση.
Σκάρλετ Γιόχανσον
plod1j58
Πρόσφατα έγινε μανούλα, κούρεψε τα μαλλιά της και σχημάτισε γυναικείο γκρουπ. Αν συγκρίναμε την καριέρα της 30χρονης μούσας του Γούντι Άλεν με κάποιο αυτοκίνητο, αυτό θα ήταν σίγουρα Πόρσε ή τέλος πάντων κάποιο αστραφτερό και γρήγορο. Πάντως, η ταλαντούχα σταρ, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στη μάρκα του αυτοκινήτου, όσον αφορά το φετίχ που έχει –όχι με αυτά, αλλά μέσα σε αυτά! Η Γιόχανσον, περιέγραψε πριν χρόνια σε συνέντευξή της στο Playboy, τη φαντασίωση της: «Πιστεύω ότι το να κάνεις σεξ μέσα σε αυτοκίνητο είναι αρκετά σέξι. Αν θέλω να κάνω κάτι τρελό και kinky, αυτό θα ήταν στο πίσω κάθισμα…».
Cam’ron
camron
Ο 39χρονος ράπερ ίσως δεν είναι ευρέως γνωστός, αλλά σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με τη μουσική του καριέρα-όπως θα επιθυμούσε-, αλλά με το τι κάνει στη «σκηνή» του κρεβατιού του. Όπως φαίνεται, ο μουσικός δε «μασάει» τα λόγια του όταν μιλάει για την σεξουαλική του ζωή και ξεκαθαρίζει «ποιος είναι το αφεντικό» στην κρεβατοκάμαρα. Ο μουσικός, παραδέχτηκε ότι αρέσκεται να… ταπεινώνει τις ερωτικές του παρτενέρ. Όπως χαρακτηριστικά είπε σε συνέντευξή του, όταν προσκαλεί γυναίκες στο δωμάτιό του, τους βάζει να κάνουν πρώτα μια σειρά από διάφορα «καψόνια». Είτε τους ζητά να κάνουν άλματα, είτε να σταθούν με τα χέρια τους ή να κυλιστούν στα πατώματα… κ.ο.κ.
Εύα Λονγκόρια
revhw6y9
Μικρή στο μάτι, αλλά όχι στο κρεβάτι! Η μικροσκοπική Λατίνα, θεωρείται μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ και μια διόλου Νοικοκυρά σε απόγνωση, μιας και μιλά ανοιχτά για την σεξουαλική της ζωή. Σε συνεντεύξεις της, λέει ορθά κοφτά, πως είναι εκείνη που δείχνει στους άντρες τον τρόπο για να την ευχαριστήσουν στο κρεβάτι. Ποιος είναι αυτός; της αρέσει να τη δένουν με μεταξωτά μαντίλια. «Υπάρχει κάτι πολύ έντονα σεξουαλικό με το είσαι υποτακτική», είπε στον τυχερό δημοσιογράφο, το κασετοφωνάκι του οποίου κατέγραψε την εν λόγω φράση.
Αντζελίνα Τζολί
vzblw9wd
Όπως δε θα μπορούσε να λείπει ο… Μάρτης από τη σαρακοστή, έτσι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η μεγαλειότητά της από αυτή τη λίστα! Τι κι αν είναι πρέσβειρα καλή θελήσεων στα Ηνωμένα Έθνη και μητέρα 6 παιδιών: είναι πάνω από όλα, μια γυναίκα με έντονα πάθη. Μετά το γάμο της με έναν από τους πιο σέξι άντρες του κόσμου, τον Μπραντ Πιτ, η Τζολί επαναπροσδιόρισε τη σεξουαλικότητά της. Αφού τον παντρεύτηκε, δήλωσε: «δεν υπάρχει πλέον χώρος για αυτό (αμφισεξουαλικότητα) ή για σαδομαζοχισμό στη ζωή μου», είχε πει σε συνέντευξή της. Επιπλέον, δεν προκαλεί εντύπωση πως κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, της αρέσει να «παίζει» και με μαχαίρια…
Νικ Λάσεϊ
nick
Για όσους αναγνωρίζετε την κυρία, άλλα όχι τον κύριο δίπλα της, μάθετε πως είναι ο πρώην σύζυγος της, ο πρώην σύντροφος της Τζέσικα Σίμπσον. Ο 41χρονος ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός κ.ο.κ, είχε παραδεχτεί όταν ήταν ακόμα ο «κύριος της κυρίας», ότι απολαμβάνει να φορά τα ρούχα της καλής του-ακόμα και τα γοβάκια της-, και να περιφέρεται εντός του σπιτιού. Με δικά του λόγια, είχε περιγράψει το «βίτσιο» του ως εξής: «Μια κάπως kinky κατάσταση που μας αρέσει…».
Το λεξικό περιγράφει αυτή την τάση, ως παρενδυσία: «σεξουαλική παρέκκλιση ενός άντρα ο οποίος ντύνεται με γυναικεία ενδύματα με σκοπό τη σεξουαλική διέγερση».
Ρόμπερτ Πάτινσον
patisson
Ότι κάνει κανείς στο κρεβάτι του, μένει εκεί. Επτασφράγιστο μυστικό. Αν είσαι όμως διάσημος, τότε μερικά μυστικά της κρεβατοκάμαρας μπορεί να ξεγλιστρούν… Ο 29χρονος ηθοποιός, που απέκτησε τεράστια φήμη όταν κέρδισε το ρόλο του Edward Cullen στην ταινία «Λυκόφως», του άρεσε να… περνάει με τη γλώσσα του την  επιφάνεια της μασχάλης της Κρίστερν Στιούαρτ. Σύμφωνα με εκείνη τουλάχιστον. Πάτινσον και Στιούαρτ, οι δυο πρωταγωνιστές του «Λυκόφως», διατηρούσαν κατά το παρελθόν ερωτικό δεσμό ενώ είχε εξομολογηθεί την ιδιαίτερη αυτή συνήθεια του συντρόφου της, σε συνέντευξή της στη Vogue.


newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: