Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

51χρονος δέχτηκε επίθεση από οδηγό ταξί στην Λάρνακα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας φέροντας τραύμα κρανίου μετωπιαίου οστού, κεφαλαιμάτωμα, δεξιά κροταφικά και εκδορά ράχης ρινός, νοσηλεύεται 51χρονος Ελλαδίτης ο οποίος δέχθηκε επίθεση από γνωστό του 41χρονο Ρωσοπόντιο οδηγό ταξί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20.30 χθες βράδυ καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από Ελλαδίτη, ηλικίας 51 ετών, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ότι μισή ώρα νωρίτερα ενώ καθόταν σε πεζοδρόμιο στην Λεωφόρο Μακαρίου, δέχθηκε επίθεση από οδηγό ταξί.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 51χρονος, ο οδηγός ταξί που είναι Ρωσοπόντιος, ηλικίας 41 ετών στάθμευσε το αυτοκίνητο του και αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητο τον πλησίασε και άρχισε να τον κτυπά στο πρόσωπο. Στη συνέχεια άρπαξε από τον 51χρονο ένα τσαντάκι μέσης που είχε μαζί του και αφού απέσπασε ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή με το αυτοκίνητο του.
Ο 51χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους στο Χειρουργικό τμήμα αφού σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φέρει τραύμα κρανίου μετωπιαίου οστού, κεφαλαιμάτωμα, δεξιά κροταφικά και εκδορά ράχης ρινός.
Σύμφωνα με την καταγγελία ο 51χρονος γνώριζε τον οδηγό ταξί ο οποίος συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας λίγο μετά τις 11.30 χθες βράδυ στη Λάρνακα και κρατείται στα αστυνομικά κρατητήρια.
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.


http://ikypros.com/?p=103341#sthash.879noBxS.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: