Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ. ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΤΑ


Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για μια καθαρή και ευπρεπή πόλη, εφαρμόζει σειρά μέτρων και ενεργειών για την αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού προβλήματος.


Είναι, ωστόσο, πασιφανές ότι οποιαδήποτε πρωτοβουλία κι’ αν αναλάβει η τοπική αρχή δεν θα είναι  ούτε αρκετή ούτε αποτελεσματική χωρίς την ενεργό στήριξη των δημοτών και την ουσιαστική συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή.

Με το δεδομένο αυτό, ο Δήμος Πάφου απευθύνει έκκληση προς κάθε παφίτη και κάθε παφίτησα, που αγαπά την πόλη του –την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017- να δείξει την απαιτούμενη ευαισθησία και να μην αφήνει τα χόρτα να φυτρώνουν στα πεζοδρόμια. Μια μικρή δουλειά έξω από το σπίτι μας, θα έχει ένα μεγάλο όφελος για την πόλη μας. Η ευθύνη για καθαρά πεζοδρόμια είναι συλλογική. Και, ως τέτοια, αφορά όλους μας.  


Ο Δήμος Πάφου απευθύνει επίσης έκκληση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της επαρχίας μας να συμβάλλουν, με την δύναμη της πληροφόρησης που διαθέτουν και την επιρροή που ασκούν στο κοινό της Πάφου, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην απαραίτητη διαμόρφωση κοινής γνώμης, ώστε δημότες και τοπική αρχή να κερδίσουν μαζί το μεγάλο στοίχημα για καθαρά πεζοδρόμια και ευπρεπή πόλη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://neobuxd.pblogs.gr