Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

“Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα”

Με στόχο την έμπρακτη στήριξη των απόρων, ούτως ώστε να μην στερηθούν τίποτα κατά τις εορτές του Πάσχα, το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα».

Σε ανακοίνωσή του, το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού αναφέρει ότι στόχος και φέτος είναι να μη μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί, χωρίς τα απαραίτητα για να νιώσουν τη χαρά της Ανάστασης.
Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού προτρέπει το κοινό όπως ενημερώσει και κινητοποιήσει τους συμμαθητές, τους συμφοιτητές, τους υπαλλήλους, τους συναδέλφους, τα παιδιά, την οικογένεια και τους φίλους του, ώστε ως ομάδα ή και ατομικά να «υιοθετήσουν» μια οικογένεια για το Πάσχα.
Σημειώνει ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να προσφέρει τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι μιας οικογένειας, όπως πασχαλινά εδέσματα, λαμπάδα, πασχαλινό αυγό για τα παιδιά ή ό,τι άλλο πιστεύει ο καθένας ότι θα δώσει χαρά σε μια οικογένεια το Πάσχα.
Πώς μπορείς να «υιοθετήσεις» μια οικογένεια
Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού καλεί το κοινό όπως επικοινωνήσει με το Σώμα Εθελοντών της επαρχίας του, για να παραδώσει τα είδη που επιθυμεί να προσφέρει.
Το Σώμα Εθελοντών, αναφέρει, θα αναλάβει να τα παραδώσει σε οικογένειες, που έχουν απευθυνθεί κοντά του για βοήθεια, αφού έχει κάνει τους απαραίτητους ελέγχους.
Τελευταία ημερομηνία παράδοσης ειδών στα Σώματα Εθελοντών είναι 22/04/2016
Τηλέφωνα επικοινωνίας Σωμάτων Εθελοντών: Λευκωσία 22512602, Λεμεσός 25737761, Λάρνακα 24650525, Πάφος 26953725, Αμμόχωστος 99124521, Κερύνεια 97743185

Δεν υπάρχουν σχόλια: