Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Οδηγούσε μεθυσμένος, έχασε τον έλεγχο και μπήκε με το αυτοκίνητό του σε κατάστημα


Γύρω στις 5.40 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, ότι σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου από εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν, ότι δέκα λεπτά νωρίτερα, 20χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον συγκεκριμένο δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε υαλοπίνακα παρακείμενου καταστήματος και να ακινητοποιηθεί.
Ο 20χρονος υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοόλης με τελική ένδειξη 54μg αντί 9mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο (για την ηλικία του), καθώς επίσης διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε το εν λόγω όχημα χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.



Από εξετάσεις που ακολούθησαν, εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένας κουμπαράς με κέρματα, για τον οποίο ο 20χρονος δεν έδινε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.



Λόγω της συμπεριφοράς του υπόπτου, μέλη της Αστυνομίας ερεύνησαν τη γύρω περιοχή (όπου σημειώθηκε το δυστύχημα) και σε απόσταση 100 περίπου μέτρων εντόπισαν μια τηλεόραση, τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα ηλεκτρονικά αντικείμενα.
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι τα ανευρεθέντα αντικείμενα αποτελούσαν προϊών διάρρηξης και κλοπής από κατοικία.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: