Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: "Πρέπει να γίνει το θαλάσσιο πάρκο στα Δημοτικά Μπάνια...!"


                                                        Βολές από τον πρόεδρο των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, προς το Τμήμα Αρχαιοτήτων, που δεν δίνει την συγκατάθεσή του.

          Την έντονη απογοήτευσή του από την άρνηση του Τμήματος Αρχαιοτήτων, να ανάψει το πράσινο φως για τη δημιουργία θαλασσίου πάρκου στα Δημοτικά Μπάνια, εξέφρασε με γραπτή παρέμβασή του ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης. 

Επιτέλους, ανέφερε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, πρέπει σε αυτή την πόλη να αποφασίσουμε εάν θέλουμε να παίρνουμε τις δραστικές και πρωτοποριακές αποφάσεις για να ξανακερδίσουμε ως επαρχία τους χαμένους μας τουρίστες και να τους κάνουμε να σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά να επιλέξουν την Πάφο, για τις διακοπές τους ή όχι...! Δεν μπορεί, οι Χειμερινοί Κολυμβητές, ο Δήμος Πάφου, η έπαρχος Πάφου, η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, η Λιμενική Αστυνομία, το τμήμα Αλιείας και οι Ναυαγοσώστες να επικροτούν αυτή την προσπάθεια , για να κάνουμε κάτι πρωτοποριακό και το Τμήμα Αρχαιοτήτων για λόγους κατά την άποψή μας δεν τεκμηριώνονται να λέει όχι.  

Το θαλάσσιο πάρκο πρέπει να γίνει, γιατί με αυτό τον τρόπο αφενός θα αποκτήσουμε ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο για να προσελκύσουμε ποιοτικό τουρισμό που πλέον ζητά αυτές τις διευκολύνσεις για τις διακοπές του και αφετέρου με τα έργα που θα γίνουν θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο μια παραλία, η οποία αποτελεί σήμα κατατεθέν για την επαρχία μας. Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: "Θέλω να πιστεύω ότι ο αρμόδιος Υπουργός Μάριος Δημητριάδης θα πάρει τις σωστές αποφάσεις και θα επιτρέψει όπως ξεκινήσουν τάχιστα τα έργα για τη δημιουργία του θαλάσσιου πάρκου στα Δημοτικά Μπάνια.  

Με καλή θέληση από όλους μερικά μικρά προβλήματα που εντοπίσθηκαν  θα ξεπερασθούν , όπως η προσθήκη ακόμη ενός ναυαγοσώστη επειδή θα επεκταθεί η περιοχή λουομένων και θα μετακινηθούν πιο μέσα οι σημαδούρες. Θα πρέπει ως επαρχία να κάνουμε ένα σπουδαίο έργο πριν να μας προλάβει, να το κάνει για άλλη μια φορά κάποια άλλη επαρχία...! κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: