Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε Πάφο και Λευκωσία

Συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών και πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, έλεγχο των τροχαίων παραβάσεων και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.



Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις στοχευμένες εκστρατείες και ελέγχους της, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για μείωση και πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών και των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, πραγματοποίησε χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα, συντονισμένες επιχειρήσεις και τροχονομικούς ελέγχους ως ακολούθως:
Επαρχία Πάφου
Στο πλαίσιο πρόληψης των διαρρήξεων, κλοπών και άλλων σοβαρών εγκλημάτων, καθώς και πρόληψης των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 7μ.μ. χθες και 1 τα ξημερώματα σήμερα, ευρείας έκτασης επιχείρηση στις περιοχές Πέγειας, Κισσόνεργας, Έμπας, Λέμπας, Τάλας και Χλώρακας στην επαρχία Πάφου, στην οποία έλαβαν μέρος μέλη της ΑΔΕ Πάφου και του Ο.Π.Ο.Δ Αρχηγείου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ανακόπηκαν και ελέγχθηκαν συνολικά 56 οχήματα και έγιναν 24 τροχαίες καταγγελίες, από τις οποίες οι 9 αφορούσαν μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 3 οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και οι υπόλοιπες διάφορα άλλα τροχαία παραπτώματα.

Ε.Ο.ΜΟ Λευκωσίας
Επίσης, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 10μ.μ. χθες και 4π.μ. σήμερα, από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ) Αρχηγείου Αστυνομίας, εκστρατεία ελέγχου τροχαίων παραβάσεων στη λεωφόρο Προδρόμου στη Λευκωσία.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας προέβηκαν σε 35 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 30 για παράβαση ορίου ταχύτητας και οι 5 για άλλα τροχαία παραπτώματα. Επίσης, κατακρατήθηκε μια μοτοσικλέτα για  περαιτέρω έλεγχο.
Να σημειωθεί ότι, οι εκστρατείες της Τροχαίας παγκύπρια συνεχίζονται τόσο κύριο οδικό δίκτυο, όσο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: