Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Στο δικαστήριο οδηγείται σήμερα ο αεροπειρατής



Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο άνδρας ο οποίος πραγματοποίησε χθες το πρωί αεροπειρατεία σε αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αμέσως μετά τη σύλληψη του χθες το μεσημέρι, ο αεροπειρατής οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανακρίθηκε από μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Μετά την ανάκριση του ο άνδρας μεταφέρθηκε σε αστυνομικά κρατητήρια στη Λευκωσία όπου κρατείται.
 
Εν τω μεταξύ με αεροσκάφος που αναχώρησε λίγο πριν 21.30 χθες βράδυ, αναχώρησαν για την Αίγυπτο οι τελευταίοι 40 επιβάτες της πτήσης MS181 της EgyptAir στην οποία σημειώθηκε το πρωί αεροπειρατεία μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας τους.
 
Οι υπόλοιποι επιβάτες αναχώρησαν γύρω στις οκτώ το βράδυ με προγραμματισμένη πτήση των Αιγυπτιακών Αερογραμμών που είχε αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας λίγο πριν τις επτά.   
 
Εξάλλου γύρω στις δέκα χθες το βράδυ, αναχώρησε για την Αίγυπτο το αεροσκάφος στο οποίο έγινε η αεροπειρατεία, αφού πρώτα ελέγχθηκε εξονυχιστικά από πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: