Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Χτύπησαν οι ληστές με τα ρόπαλα

Η Αστυνομία διερευνά ακόμα δύο υποθέσεις ληστειών, οι οποίες διαπράχθηκαν, εναντίον τριών προσώπων στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.45μ.μ. χθες, προσήλθαν δύο πρόσωπα στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας και κατάγγειλαν, ότι γύρω στις 11.30μ.μ. στις 23/3/16, ενώ περπατούσαν στην οδό Στασίνου, τους πλησίασε αυτοκίνητο, χρώματος μαύρου, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, από το αυτοκίνητο αποβιβάστηκαν τρία άτομα, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε ρόπαλο και έκλεψαν από τον πρώτο, χρηματικό ποσό ύψους €6 και από τον δεύτερο, χρηματικό ποσό ύψους €60. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, οι δράστες ήταν μέτριας σωματικής διάπλασης, λευκού χρώματος.
Επίσης, γύρω στις 8μ.μ. χθες προσήλθε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας ένα πρόσωπο και κατάγγειλε, ότι γύρω στη 1.30π.μ. στις 26/3/16, ενώ περπατούσε στην οδό Στασίνου, τον πλησίασαν δύο άντρες, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε μεταλλικό ρόπαλο και αυτός τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο άντρες τον ακολούθησαν και στη συνέχεια, τον κτύπησαν με γροθιά στο πρόσωπο και του έκλεψαν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε προσωπικά του έγγραφα και χρηματικό ποσό ύψους €200. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, οι δράστες ήταν κοντοί, λίγο παχουλοί, λευκού χρώματος και φορούσαν τζιν παντελόνι, άσπρα παπούτσια και κόκκινο και κίτρινο φούτερ αντίστοιχα.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: