Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Μεθυσμένος Ιρανός συνελλήφθη γιατί προκαλούσε ανησυχία έξω από ξενοδοχείο της Λάρνακας



Άνδρας από το Ιράν, 37 χρόνων μόνιμος κάτοικος Λεμεσού, συνελήφθη τα ξημερώματα έξω από παραλιακό ξενοδοχείο στη Λάρνακα για τα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στη 01.25 σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία από τον υπάλληλο υποδοχής παραλιακού ξενοδοχείου που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, ότι άνδρας Ιρανικής καταγωγής βρίσκεται στον χώρο στάθμευσης μπροστά από το ξενοδοχείο σε κατάσταση μέθης και προκαλούσε ανησυχία, φωνάζοντας.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου εντόπισαν τον άνδρα, ηλικίας 37 χρόνων, μόνιμο κάτοικο Λεμεσού να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης και να προκαλεί ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης φωνάζοντας δυνατά χωρίς λόγο στη μητρική του γλώσσα.
 
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο για τα αδικήματα που διέπραξε και αρχικά οδηγήθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου έτυχε ιατρικής περίθαλψης για τραύματα που είχε στα χέρια και τα πόδια και ακολούθως στα αστυνομικά κρατητήρια.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: