Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

To CIIM καλωσόρισε στην Κύπρο το Σύνδεσμο Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού Αμερικής

Στις 17 Μαρτίου 2016, το Cyprus International Institute of Management (CIIM) καλωσόρισε τον κύριο Howard A. Wallack, Global Markets Executive από το Society for Human Resource Management (SHRM) της Αμερικής, ο οποίος παρουσίασε σε περισσότερους από 50 επαγγελματίες υψηλού επιπέδου τις τελευταίες εξελίξεις στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως έχουν εντοπιστεί μετά από έρευνες του SHRM και άλλων αναγνωρισμένων πηγών διεθνούς εμβέλειας.


Παράλληλα, ο κύριος Wallack παρουσίασε στους συμμετέχοντες τα ευρέως γνωστά μοντέλα SHRM για τη σωστή και αποτελεσματική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, εστιάζοντας στην παγκόσμια πολιτιστική αποτελεσματικότητα διαχείρισης.

Με τη λήξη αυτού του δωρεάν επαγγελματικού σεμιναρίου, δόθηκαν στους συμμετέχοντες συμβουλές για βέλτιστες πρακτικές, καθώς και για την οικοδόμηση επαγγελματικής εμπιστοσύνης και για θέματα διεθνούς διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Επίσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία δικτύωσης μεταξύ τους, ενώ συζήτησαν με το έμπειρο προσωπικό του CIIM τα επαγγελματικά προγράμματα κατάρτισης SHRM-CP και SHRM-SCP, τα οποία θα προσφερθούν για πρώτη φορά στην Κύπρο στο CIIM Λευκωσίας 1, 2 και 3 Ιουνίου 2016.

Τα προγράμματα SHRM-CP και SHRM-SCP επιχορηγούνται εν μέρει από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ), που μειώνει σημαντικά το κόστος συμμετοχής για τους οργανισμούς που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν τους υπαλλήλους τους στη μεθοδολογία SHRM. Η καταληκτική ημερομηνία για εγγραφή στα προγράμματα SHRM είναι η 29η Απριλίου 2016.

Το CIIM συνεχίζει τη δέσμευση του να προσφέρει τα πιο επίκαιρα και ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες στην Κύπρο, καθώς το 2015 υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με το SHRM για να προσφέρει τα προγράμματα SHRM-CP και SHRM-SCP στην Κύπρο.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στα προγράμματα του Society for Human Resource Management (SHRM) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους λειτουργούς προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης του CIIM στο 22-462246 ή στο execedu@ciim.ac.cy. Όλα τα επαγγελματικά προγράμματα κατάρτισης του CIIM βρίσκονται αναρτημένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://execedu.ciim.ac.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: