Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 29χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας, πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 




Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 35χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση καλλιέργειας φυτών κάνναβης και παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. 
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση. 



 Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 25χρονης, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής, διανομής και διάθεσης παιδικής πορνογραφίας.
Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.


Συνελήφθη σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 20χρονος από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, αντίστασης και απόδρασης από νόμιμη σύλληψη. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 


Δύο πρόσωπα ηλικίας 28 και 40 χρόνων, τα οποία είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, μαχαιροφορίας, τροχαίων αδικημάτων και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε διατάγματα τριήμερης κράτησής τους. Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο αρ. 3 είναι σχετικό. 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.