Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Δεν έδειξε ίχνη κακοποίησης η εξέταση της ιατροδικαστού


Δεν παρουσίασε ίχνη κακοποίησης η 23χρονη Βρετανίδα, σύμφωνα με την εξέταση της ιατροδικαστού, Αγγελικής Παπέττα.

Η 23χρονη, η οποία εργάζεται σε τουριστικό πρακτορείο και διαμένει σε διαμέρισμα με μια Γερμανίδα και μια Βελγίδα που εργάζονται στο ίδιο πρακτορείο, κατήγγειλε βιασμό της από δυο Ελληνοκυπρίους.

Οι αστυνομικές έρευνες, ωστόσο, συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δύο νεαρών, προς διερεύνησή της καταγγελίας.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η 23χρονη, είχε μεταβεί χθες βράδυ με την Βελγίδα συνάδελφο της και συγκάτοικο της σε μπαρ στην Αγίου Αντωνίου, όπου γνώρισαν τους δυο άνδρες, τους οποίους προσκάλεσαν στο διαμέρισμα τους για ποτό λίγο μετά τα μεσάνυχτα - όπως παραδέχονται και οι δυο.

Η Γερμανίδα κοιμόταν στο δωμάτιό τους και τα δυο ζευγάρια κατέληξαν στα άλλα υπνοδωμάτια του διαμερίσματος, όπου τελικά η Βελγίδα προτίμησε να κοιμηθεί, διώχνοντας τον άντρα που είχε γνωρίσει λίγη ώρα προηγουμένως.
Ο άντρας αυτός, όμως, όπως κατήγγειλε η Βρετανίδα, κατέληξε στο δωμάτιό της όπου και την βίασε, μαζί με τον δεύτερο Ελληνοκύπριο.

Η Βελγίδα φίλη της δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει απόλυτα τους ισχυρισμούς της, λέγοντας στην Αστυνομία ότι στο μπαρ, η Βρετανίδα είχε μεθύσει και παρά τις προτροπές της να φύγουν, επέμενε να καλέσουν στο διαμέρισμα τους, τους δύο άνδρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ