Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Αρχίζει σήμερα το μεγαλύτερο streetball τουρνουά Limassol 3on3


Αρχίζει σήμερα τομεγαλύτερο υπαίθριο streetball τουρνουά της Κύπρου Limassol 3on3στο Πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου Λεμεσού και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 11 Ιουνίου.
Το Limassol 3on3 συνεχίζει για 2η χρονιά να προβάλλεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA, ενώ οι νικητές της κατηγορίας Elite, πέραν του χρηματικού επάθλου των 4.000 ευρώ, θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, όπου θα  συμμετάσχουν στο Ljubljana 3Χ3 Challenger 2017 εντελώς δωρεάν.

Φέτος, με 100 ομάδες σε 6 κατηγορίες το Limassol 3on3 είναι μακράν η μεγαλύτερη διοργάνωση καλαθόσφαιρας που έγινε ποτέ στο νησί μας.
Οι 6 κατηγορίες είναι οι εξής:
EliteLimassol 3on3 16 ομάδες από Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης και την Αμερική. 
Στην ερασιτεχνική κατηγορίαMeridianBet20 ομάδες από όλη την Κύπρο.
ΤοLimassol 3on3 CorporateGames, είναι το εταιρικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπου τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για την στήριξη όλων των ομάδων καλαθόσφαιρας με αμαξίδια, καθώς επίσης και στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού. 
Στην κατηγορίαMedochemieWheelchairGames,θα συμμετάσχουν 7 ομάδες και οι προκριματικοί αγώνες θα λάβουν χώρα το πρωινό του Σαββάτου, μεταξύ των ωρών 9πμ έως 11πμ. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τουρνουά σε συμμετοχές ομάδων με αμαξίδια στην Κύπρο.
Στην κατηγορία SoEasy Female Battles θα συμμετάσχουν 6 ομάδες.
Η κατηγορίαSoEasyYouthGames, διαχωρίζεται σε παιδιά κάτω των 12 ετών και νέους μεταξύ 13 και 17 ετών.
Οι τελικοί όλων των κατηγοριών θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Ιουνίου.
Το Limassol 3on3 θα μεταδίδεται ζωντανά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.limassol3on3.com μέσω της υπηρεσίας livestreaming.

Χορηγοίτηςδιοργάνωσης: Medochemie,Cytamobile-Vodafone, Meridian Bet,Grohe,HerbalifeNutrition,KEAN,ErdingerAlkoholfree,NIVEAκαι My Mall.