Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Εκ νέου χειροπέδες σε δύο πρόσωπα


Νέα μαρτυρία προέκυψε εναντίον 29χρονου και 38χρονου που είχαν συλληφθεί και τεθεί υπό κράτηση στην Πάφο για τρεις ημέρες, κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, και ως εκ τούτου επανασυνελήφθησαν.

Συγκεκριμένα οι δυο φέρονται να εμπλέκονται στη διάπραξη ακόμη μίας διάρρηξης κατοικίας, ενώ εναντίον του 29χρονου προέκυψε και μαρτυρία για κλοπή περιουσίας από αυτοκίνητο.
Την περασμένη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, γύρω στις 2.00 π.μ., ο 29χρονος και ο 38χρονος συνελήφθησαν από την Αστυνομία σχετικά με διάρρηξη κατοικίας που φέρονται να είχαν διαπράξει το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου. Οι δύο τους οδηγήθηκαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για περίοδο τριών ημερών.
Οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου εξακρίβωσαν μετά από εξετάσεις που διενήργησαν, πως δύο κλειδιά αυτοκινήτων, τα οποία ανευρέθηκαν στην κατοχή των υπόπτων κατά τη σύλληψη τους, είχαν κλαπεί στις 12 Οκτωβρίου, από κατοικία 58χρονου στην επαρχία Πάφου, μετά από διάρρηξή της.
Σύμφωνα με την Αστυνομία από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 29χρονου, βάσει δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκε μέσα σε τσάντα ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής καθώς και άλλα αντικείμενα, όπως κλειδιά και καλώδια φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών.
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η τσάντα και ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής είχαν κλαπεί από αυτοκίνητο, 27χρονου, στις 22 Σεπτεμβρίου, στην Πάφο.
Από το αυτοκίνητο του 27χρονου είχε κλαπεί ακόμη ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Ο 29χρονος και ο 38χρονος επανασυνελήφθησαν, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, σχετικά με τις δύο αυτές νέες υποθέσεις και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ανακρινόμενος ο 29χρονος υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας σημείο όπου εντοπίστηκε και ο δεύτερος ηλεκτρονικός υπολογιστής που είχε κλαπεί από το πιο πάνω αυτοκίνητο του 27χρονου.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


κυπε