Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Μυστήριο γύρω από τον εντοπισμό πτώματος στη Λακατάμια



Οι έρευνες ξεκίνησαν και πάλι με το πρώτο φως της ημέρας ενώ στις 11:00 αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή από την ιατροδικάστη Ελένη Αντωνίου έτσι ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια θανάτου. 
 
Ήταν αργά το απόγευμα της Τετάρτης όταν τέθηκε σε συναγερμό η Αστυνομία και το ΤΑΕ Λευκωσίας μετά από πληροφορία ότι εντοπίστηκε πτώμα νεαρού άνδρα.
 
Άμεσα έφθασαν στην σκηνή μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας αλλά και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου. Από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας παραμένει ανοικτό αφού ο νεαρός εντοπίστηκε σε υπόγειο χώρο του εγκαταλελειμμένου Πάρκου «Ειρήνης και Φιλίας» στον Άγιο Μάμα, ημίγυμνος, σε λίμνη αίματος.
 

 
Η αυτοψία στην σκηνή δεν έδωσε ικανοποιητικό φως στις έρευνες της Αστυνομίας που ερευνούν τα αίτια της νέας αυτής τραγωδίας.
 
Εξάλλου φως στις έρευνες φαίνεται πως δεν δίδουν επίσης ούτε σχετικές μαρτυρίες αφού οι γείτονες φέρονται να μην αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συνέβηκε λόγω και της ώρας, μιας και ήταν ώρες όπου οι περισσότεροι σχόλασαν από τις δουλείες τους και μπορεί να μην ήταν καν σπίτι.
 
Η περιοχή ωστόσο γύρω από το πάρκο είναι πυκνοκατοικημένη και η συλλογή περαιτέρω καταθέσεων από τους ανακριτές του ΤΑΕ αναμένεται να ρίξει φως στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Παράλληλα, τα κλειστά κυκλώματα σπιτιών στην περιοχή δεν αποκλείεται να ζητηθούν προκειμένου να διαφανούν κινήσεις του θύματος ή και των πιθανών δραστών.