Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

COBALT AIR ΜΟΣΧΑ- ΠΑΦΟΣ- ΜΟΣΧΑ


Στρατηγικής σημασίας δρομολόγιο, απαύλινσης της εποχικότητας .  

2 πτήσεις την βδομάδα για την Χειμερινή Περίοδο 

                       

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) χαιρετίζει την απόφαση της COBALT για έναρξη τακτικών πτήσεων από την χειμερινή περίοδο 2017-2018 για πρώτη φορά από την Μόσχα προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου.
Βάση της απόφασης της Cobalt το νέο δρομολόγιο Μόσχα- Πάφος αναμένεται να αρχίσει τον Οκτώβριο του 2017,  με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως.  Η νέα αυτή σύνδεση είναι η δεύτερη κατά σειρά της εν λόγω εταιρείας στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για περαιτέρω εδραίωση της στην Πάφο.
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου και Μέλος του Δ.Σ Κ.Ο.Τ κος Νάσος Χατζηγεωργίου επεσήμανε ότι “η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικής και στρατηγικής σημασίας για την Πάφο και την Κύπρο γενικότερα αφού οι πτήσεις αρχίζουν την χειμερινή περίοδο,  είναι πολύ σημαντικές για την απαύλινση της εποχικότητας και  για την  περαιτέρω ανάπτυξη των διαφόρων τμημάτων του τουρισμού ενώ οι πτήσεις αναμένονται να επηρεάσουν θετικά στην συνέχιση της ανάπτυξης του τουρισμού και της οικονομίας.


Η Ε.Τ.Α.Π Πάφου και οι φορείς που την πλαισιώνουν  είναι ιδιαίτερα ευτυχής που η Cobalt έχει διευρύνει το πτητικό της πρόγραμμα και επεκτείνεται στην Πάφο. Η Τουριστική Πάφος ευελπιστεί ότι σύντομα θα καλύψει και άλλα κενά στην αεροπορική σύνδεση της Πάφου ή θα αρπάξει και άλλες επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν.