Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε, η αιμοδοσία Χειμερινών Κολυμβητών


"Το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο...!", τόνισε ο πρόεδρος των Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, στο καφέ Πιγκουίνο στην Κάτω Πάφο, η έκτακτη  αιμοδοσία των Χειμερινών Κολυμβητών "Βρυσούθκια Κέλπετρη". 

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης μας είπε: " "Στο Σωματείο μας είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και θέλοντας να διατηρήσουμε άσβεστη τη μνήμη των αποθανόντων Χειμερινών Κολυμβητών μας,  Στέλιου Παπαστυλιανού, Ζήνωνα Χρυσοστόμου, Νίκου Τυρίμου, Μάρως Ηλία Ταλιώτη, Γιαννάκη Κωμοδρόμου , Ανδρονίκης Παπαγεωργίου και Ελένης Κουρίδου, οι οποίοι τόσο άδικα έφυγαν από κοντά μας διοργανώσαμε και φέτος την καθιερωμένη μας αιμοδοσία". 

Η αιμοδοσία είναι υπέρτατη πράξη ανθρωπιάς γιατί ακόμη και μια σταγόνα αίμα μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή...! κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης. Και κατέληξε, ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης : "  Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, όλους τους αιμοδότες του Σωματείου μας καθώς και τον απλό κόσμο   για την άψογη συνεργασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως, θέλω να στείλω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, στο καλό μας  φίλο , Νίκο Σιμιλλίδη, ιδιοκτήτη του Πιγκουίνο, ο οποίος και συνέβαλε τα μέγιστα, στην εξαιρετική επιτυχία, που σημείωσε η αιμοδοσία μας".