Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Θα γίνει η γηραιότερη μητέρα της Βρετανίας



50χρονη γιαγιά θα γίνει η γηραιότερη μητέρα της Βρετανίας αφού κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση σε κλινική στην Κύπρο.



Σύμφωνα με την βρετανική Sun πρόκειται για την 50χρονη Tracey Britten, η οποία διανύει την 25η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και περιμένει τρία κορίτσια και ένα αγόρι.

Η 50χρονη που είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών 22,31 και 32 χρόνων αποφάσισε να ξοδέψει σε κλινική στην Κύπρο τα λεφτά από κληρονομιά που πήρε σε μια τελευταία προσπάθεια να μείνει έγκυος.

Στο πλευρό της ο δεύτερος σύζυγός της με τον οποίο σκοπεύουν να μεγαλώσουν τα παιδιά μαζί στο σπίτι τους στη Βρετανία.

Η ίδια εξομολογείται ότι όλα αυτά τα χρόνια ήθελε άλλο ένα παιδί, ενώ με το που έκλεισε τα 50 πήρε την απόφαση να το κάνει.

Τόνισε στο ίδιο δημοσίευμα ότι δεν νιώθει ότι είναι 50 αλλά ούτε και φαίνεται τόσο ενώ εξήγησε ότι οποιοσδήποτε της ασκεί κριτική θα αλλάξει γνώμη όταν αντικρύσει τα τέσσερα πανέμορφα μωρά,

Η Tracey εξομολογήθηκε ότι δύο χρόνια μετά που είχε συναντήσει τον άντρα της είχε μείνει έγκυος αλλά ένιωσε ότι δεν ήταν σωστό και έκανε έκτρωση. Συνέχισε αναφέροντας ότι αυτό το τραύμα που πέρασε μεγάλωσε την επιθυμία της για άλλο ένα παιδί.




http://www.sigmalive.com/news/local/529489/kypros-50xroni-me-okto-eggonia-einai-egkyos-se-tetradyma-pics