Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

Αίθριος παραμένει ο καιρός στην Κύπρο μέχρι την Τετάρτη


Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ, παρόλο που αρχικά στα νοτιοδυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ.Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα αναμένεται να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη αναμένεται μικρή πτώση. Οι Θερμοκρασίες θα είναι πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.