Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Leptos Kamares Village - Γιορτάζει τα Σαραντάχρονα του (1978-2018)

Στους καταπράσινους λόφους με θέα την θάλασσα και δίπλα στο μεσαιωνικόμοναστήρι του Αγ, Νεοφύτου, η LeptosEstates δημιούργησε με ιδιαίτερο μεράκι το “KamaresVillage”,  ένα  προνομιακό αναπτυξιακό συγκρότημα κατοικιών και εξοχικών επαύλεων το οποίο έχει γίνει σημείο αναφοράς στην ανατολική Μεσόγειο.

Το “LeptosKamaresVillage” γιορτάζει φέτος τα 40 του χρόνια έχοντας καταφέρει να κερδίσει μεγάλα διεθνή βραβεία, όπως επίσης τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη  τόσο των κατοίκων όσο και των ξένων αγοραστών και επενδυτώναπ΄ όλα τα πλάτη και μήκη της υφηλίου .
Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του όλου έργου περιλαμβάνει λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το Μεσογειακό τοπίο και τρόπο ζωής με έντονη την παρουσία ζεστών γήινων υλικών ,όπως η πέτρα και το ξύλο με κύριο χαρακτηριστικό τις πέτρινες καμάρες αλλά και την μαγευτική θέα στις ακτογραμμές της Πάφου και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Αυτό που διαφοροποιεί το “KamaresVillage” είναι η αίσθηση που δίνει στους κατοίκους ότι ζουν σε μια ζωντανή Μεσογειακή κοινότητα. Οι εκδηλώσεις στο KamaresClub, κεντρικό σημείο αναφοράς του έργου,διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών και ανέσεων είναι σίγουρο ότι αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοικους καθώς και τους επισκέπτες του έργου.

Το KamaresVillage προσφέρει τη μεσογειακή ζωή στο αποκορύφωμα της. Μια περιοχή όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πολιτισμό και την ιστορία, τη χλωρίδα και την πανίδα, την παραδοσιακή κουζίνα και το τοπικό κρασί, τα φεστιβάλ, τη μουσική και το χορό ή απλά μια γαλήνη και ηρεμία απολαμβάνοντας τον ήλιο ή τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Πάφου. Η ζωή στις Καμάρες είναι ένα εκλεκτικό μείγμα ανθρώπων που όλοι απολαμβάνουν διαφορετικές δραστηριότητες και που ζουν σε αρμονία μαζί. Το “LeptosKamaresVillage” και η Πάφος είναι μια νέα γέφυρα για ευτυχισμένη ζωή.

Φωτογραφία: “Leptos KamaresVillage”, γιορτάζοντας 40 χρόνια ζωής.