Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του



Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία 54χρονου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Το πτώμα του βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη ύστερα από διαμαρτυρίες των γειτόνων για δυσοσμία και μετά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι είχε τέσσερις μαχαιριές στον θώρακα και στην κοιλιά.
Το θύμα ήταν μοναχικό άτομο και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας προκύπτει πως ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται πως είχε σχέση με το θύμα, καθώς στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης. Ακόμη δεν βρέθηκαν στοιχεία που να παραπέμπουν σε ληστεία, δηλαδή το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο. Αυτός είναι ο λόγος που οι διωκτικές αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους σε πρόσωπα που γνώριζε ο 54χρονος.



Ακόμη αναζητούνται πληροφορίες από τη γειτονιά του, δηλαδή εάν παρατήρησαν κάποια κίνηση, παρ’ ότι μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί ότι δεν είχε παρέες. Γείτονες τον χαρακτηρίζουν μοναχικό άνθρωπο, στους Αμπελόκηπους ζούσε μόνος του, ενώ ο θάνατός του υπολογίζεται ότι προήλθε πριν τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για φωτογράφιση και εξερεύνηση του χώρου, ενώ έπειτα από διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι το πτώμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή και τη θωρακική χώρα.


Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

https://www.protothema.gr/greece/article/822421/agrio-eglima-sti-thessaloniki-54hronos-vrethike-mahairomenos-sto-diamerisma-tou/