Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Οκτώ μέρες στο κελί ο απαγωγέας


Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε σήμερα ο 35χρονος ύποπτος για την υπόθεση απαγωγής που διαρπάχθηκε χθες στη Λάρνακα, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.


Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 7.40π.μ. χθες, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σε αυλή σχολείου στη Λάρνακα, προσέγγισε δύο παιδιά ηλικίας 10 ετών και τα έπεισε να τον ακολουθήσουν με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη τους. 

Από την πρώτη στιγμή που έφθασε η πληροφορία στην Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις μετέβησαν στην περιοχή του σχολείου, από όπου ξεκίνησε η τιτάνια προσπάθεια εντοπισμού των παιδιών. Για συντονισμό των ενεργειών των αστυνομικών δυνάμεων, στήθηκαν δύο Κέντρα Συντονισμού, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και το Αρχηγείο Αστυνομίας, ενώ επικεφαλής της επιχείρησης τέθηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Γύρω στις 3 το απόγευμα χθες, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, έγινε έρευνα σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου εντοπίστηκαν οι δύο δεκάχρονοι, καθώς και ο 35χρονος ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη για αδίκημα που αφορά αρπαγή ή απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.]