Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αίθριος ο καιρός μέχρι την Παρασκευή και άνοδο της θερμοκρασίας

Σήµερα (25/9), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν µετά το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα νότια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, κυρίως στα βορειοδυτικά, τα ορεινά και το εσωτερικό, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Τετάρτη και την Πέµπτη σταδιακά πτώση για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές για την εποχή τιµές, ενώ τη Παρασκευή αναµένεται µικρή άνοδος.
ΚΥΠΕ