Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Άγρια δολοφονία 28χρονου μοντέλου



Θύμα μια πρωτοφανούς επίθεσης έπεσε η 28χρονη καλλονή Kelsey Quayle  σε πολυσύχναστο δρόμο στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το όμορφο μοντέλο δέχτηκε μια σφαίρα στο λαιμό και έχασε τη ζωή της.

Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας, γύρω στις 7 το πρωί, όταν η καλλονή οδηγούσε προς τη δουλειά της. Τότε δέχτηκε από το πουθενά μια σφαίρα στο λαιμό που προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στον εγκέφαλό της .

Το αυτοκίνητό της ανεξέλεγκτο, καρφώθηκε πάνω σε άλλα στον δρόμο Upper Riverdale στην περιοχή του Clayton, όπου το άτυχο κορίτσι οδηγούσε. Οι αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως δολοφονία και ψάχνουν τους οδηγούς του λευκού SUV και του γκρι σεντάν που έπιασαν οι κάμερες.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης, βρήκαν την κοπέλα μέσα στα αίματα. Στο νοσοκομείο όμως διαπιστώθηκε πως είχε δεχτεί σφαίρα στο λαιμό.

Η 28χρονη καλλονή μετακόμισε από την Καλιφόρνια στην Ατλάντα με τον φίλο της πριν 5 μήνες, κυνηγώντας το όνειρό της. Εργαζόταν προσωρινά στο γραφείο ενός οδοντιάτρου. Εκεί πήγαινε όταν συνέβη το αδιανόητο.

Οι γονείς της κλήθηκαν να πάρουν μια σπαρακτική απόφαση: Να αποσυνδεθούν τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή όταν οι γιατροί τους πληροφόρησαν ότι η κόρη τους είναι εγκεφαλικά νεκρή.



https://www.aetos-apokalypsis.com/2018/10/agria-dolofonia-28hronoy-monteloy-dehtike-sfaira-sto-laimo.html