Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Δείτε ποια και που αλυσόδενε αυτιστικό που φρόντιζε

Σε δεκάμηνη φυλάκιση καταδικάστηκε 43χρονη φροντίστρια για την πρωτοφανή υπόθεση αλυσοδέματος στο κρεβάτι 30χρονου,  ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα αυτισμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», τα αδικήματα έγιναν μεταξύ Ιουνίου του 2017 και Ιουνίου 2018 στη Λευκωσία ενώ τα όσα έκανε η φροντίστρια στον παραπονούμενο είχαν καταγραφεί σε βίντεο και φωτογραφίες.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ένα βίντεο δείχνει την κατηγορούμενη να προσπαθεί να αλυσοδέσει χειροπόδαρα τον παραπονούμενο, ενώ το άλλο την δείχνει να είναι ημίγυμνη μπροστά του, φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχο.
Σύμφωνα με τον «Φ», αρχικά η φροντίστρια αρνήθηκε ενοχή, αλλά στην συνέχεια παραδέχθηκε τις κατηγορίες.
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η 43χρονη φρόντιζε τον 30χρονο για πέντε χρόνια, δεν είχε εκπαίδευση νοσοκόμας και ισχυρίστηκε ότι οι αλυσίδες είχαν αποκτηθεί από την άλλη φροντίστρια. Ανέφερε, επίσης, ότι και στις τρεις περιπτώσεις που τον έδεσε είχε υποστεί κρίση. Είπε ακόμα ότι ο λόγος που η 43χρονη ήταν ημίγυμνη ήταν επειδή βγήκε από το μπάνιο για να τον προλάβει επειδή υπέστη κρίση, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.