Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Αντριάννα Φιάκκα - Guest Star Miss World Cyprus στην εκδήλωση ΥΓΕΙΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ – ΜΟΔΑ



Η Αντριάννα Φιάκκα, το γοητευτικό μοντέλο από τη Λεμεσό θα είναι Guest Star Miss World Cyprus στην εκδήλωση  ΥΓΕΙΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ – ΜΟΔΑ, που θα πραγματοποιηθει την ερχόμενη εβδομάδα.
Τα μοντέλα της επίδειξης μόδας είναι της Prestige Show Production, Μέγας χορηγός: KEDMA CYPRUS




Μία Πρωτότυπη εκδήλωση με αρκετές εκπλήξεις θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 5μ.μ. στο ανακαινισμένο Ξενοδοχείο Curium Palace στην Λεμεσό. Διακεκριμένοι γιατροί θα παρουσιάσουν εναλλακτικές και σύντομες θεραπείες χωρίς ταλαιπωρίες. Ομιλητές: Αντώνης Αντωνίου Οστεοπαθητικός Βιοσυντονιστής, Δρ. Δώρα Μορφίτου ενεργειακές εναλλακτικές θεραπείες, Δρ. Αντρέας Χειμωνίδης πλαστικός χειρούργος με θέμα νέες εφευρέσεις ομορφιάς με γρήγορα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με καλλυντικά της νεκράς θάλασσας με κοιτάγματα χρυσού μία καινούργια ανακάλυψη. 


Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με φωνή soprano της Saly Riar, στην κιθάρα ο Κυριάκος Τιμοθέου, χορευτικό Σχολή Χορού Στροφές. Επίδειξη Μόδας με εκπληκτικές δημιουργίες ξένων και Κυπρίων σχεδιαστών μόδας και επώνυμων οίκων μόδας. Επώνυμοι ηθοποιοί, top models και celebrities προσφερθήκαν να συμμετάσχουν στο Catwalk. Παρουσίαση Στέφανος Κωνσταντινίδης (STAR TV) εξ΄ Ελλάδος. 

Guest Star Miss World Cyprus Adrianna Fiakka 




Models: Prestige Show Production, Μεγα χορηγός: KEDMA CYPRUS, 
Η εκδήλωση στηρίζει την Ομάδας Αγαπης (Team of Love) Ορφανά Παιδιά και τον Διαβητικό Σύνδεσμο.

Είσοδος €15 με Cocktail και εδέσματα!

Πληροφορίες 99649945, 99209126