Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019

Λεμέσια 2019. Εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον Ποδηλατικό Γύρο ΛεμεσούΕκατοντάδες λάτρεις του ποδηλάτου πλημμύρισαν σήμερα  τους δρόμους της Λεμεσού με τα δίκυκλα οχήματά τους, συμμετέχοντας στον Ποδηλατικό Γύρο Λεμεσού 10KM, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων, της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του Δήμου Λεμεσού.

Στην αλλιώτικη αυτή διαδρομή συμμετείχαν ο Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού, ποδηλατικές ομάδες και όμιλοι, αθλητικά σωματεία και πλήθος κόσμου από όλη την Κύπρο. Η Αστυνομία Κύπρου και η Δημοτική Αστυνομία ανέλαβαν την ασφάλεια και επιτήρηση της ποδηλασίας, ενώ η εταιρεία ενοικίασης ποδηλάτων Next bike στήριξε και φέτος έμπρακτα εκδήλωση διαθέτοντας ποδήλατα στο κοινό δωρεάν. Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία Deloitte.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που φέτος στέλνουν το μήνυμα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», επέστρεψαν εμπλουτισμένα γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και υπόσχονται  να χαρίσουν στο κοινό μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις.