Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

Συγκλονιστικό. Νεκρό 4χρονο κοριτσάκι

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στο Μακάρειο Νοσοκομείο, με 4χρονο αγγελούδι να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, το τετράχρονο κοριτσάκι εισήχθη στο Μακάρειο την περασμένη Παρασκευή, αφού προηγουμένως νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το άτυχο κοριτσάκι εισήχθη στο Μακάρειο κλινικά νεκρό, ενώ σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εγκεφαλική δραστηριότητα.
Λίγη ώρα αργότερα επήλθε το μοιραίο, με την οικογένεια του άτυχου κοριτσιού να βυθίζεται στο πένθος. 
Μέχρι στιγμής δεν έχει διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του άτυχου κοριτσιού. Με τη νεκροτομή αναμένεται να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της τετράχρονης. 


Κλινικά νεκρό μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο τετράχρονο κοριτσάκι που υπέστη ανακοπή καρδίας στη διάρκεια επέμβασης σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα στην καρδία και χειρουργήθηκε παλιότερα επί τούτου.

Στη διάρκεια επέμβασης στα δόντια υπέστη ανακοπή και έγιναν παρατεταμένες προσπάθειες ανάνηψης. Το τετράχρονο κοριτσάκι επανήλθε μετά από 55 λεπτά και μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική του Μακαρείου Νοσοκομείου την Παρασκευή.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στο Philenews ο διευθυντής της Παιδιατρικής δρ. Αβραάμ Ηλία, το άτυχο κοριτσάκι ήταν ήδη κλινικά νεκρό.Συγκλονισμό  προκαλεί η είδηση θανάτου ενός τετράχρονου κοριτσιού το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάριο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε επέμβαση  στα δόντια σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό , ωστόσο λόγω κάποιον επιπλοκών διακομίστηκε εσπευσμένα στο Μακάριο Νοσοκομείο, κλινικά νεκρό όπου δυστυχώς σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Πληροφορίες από το Μακάριο  αναφέρουν  ότι το κοριτσάκι νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο διασωληνομένο και φαίνεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς.  Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε δραματικά  μετά την επέμβαση. Μάλιστα το κοριτσάκι ήταν κλινικά νεκρό εδώ και 4 μέρες καθώς υπέστη βλάβη στον εγκέφαλο.
Το κοριτσάκι  κατάγεται από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου .