Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Όλα τα νεότερα για το χθεσινό θανατηφόρο με θύμα 69χρονη


Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.45 χθες το απόγευμα στην περιοχή Μόρφου, έχασε τη ζωή της η Μαρία Καραολή, 69 χρόνων, τέως κάτοικος Λακατάμειας.


Η τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, δρόμος Λευκωσίας – Τροόδους, στο Ακάκι, όπου η 69χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Τρόοδος.

Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο της 69χρονης συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 56χρονος προς την αντίθετη κατεύθυνση, ενώ ακολούθως, το όχημα της 69χρονης συγκρούστηκε και με προπορευόμενο της αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 48χρονη με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν την 69χρονη από το αυτοκίνητο της, καθώς και 41χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν συνοδηγός στο όχημα.

Ασθενοφόρο μετέφερε την 69χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας επίσης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο η 41χρονη και η 48χρονη, ενώ αργότερα μετέβηκε στο Νοσοκομείο και ο 56χρονος οδηγός του φορτηγού. Οι τρεις τους, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο στη συνέχεια.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Μόρφου.