Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Δείτε που αναμένεται να βρέξει στην Κύπρο σήμερα

Μέτριο µέχρι ισχυρό δυτικό ρεύµα αέρα επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, αλλά στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά θα είναι παροδικά συννεφιασµένος, µε πιθανότητα µεµονωµένων ελαφρών βροχών.
Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια σταδιακά ισχυροί, 5 µποφόρ. Το απόγευµα θα πνέουν γενικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και σταδιακά, στα νότια, µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, αλλά στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά θα είναι παροδικά συννεφιασµένος, µε πιθανότητα µεµονωµένων ελαφρών βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, αλλά στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά θα είναι παροδικά συννεφιασµένος, µε πιθανότητα µεµονωµένων ελαφρών βροχών.
Το βράδυ θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά και αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο τη Δευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη, για να κυµανθεί γύρω στους κλιµατικούς µέσους όρους, ενώ την Τετάρτη αναµένεται µικρή άνοδος.