Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019

Δείτε ποιος και που πέθανε ενώ παρακολουθούσε ερωτική ταινία σε sex shopΜοιραία αποδείχθηκε για έναν 60χρονο Βρετανό τουρίστα η επιλογή του να επισκεφτεί sex shop στην πόλη Μαρτζέρα, κοντά στη Βενετία.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που βρισκόταν σε έναν ιδιωτικό θάλαμο προβολής ερωτικών ταινιών.Κατά τις ίδιες πηγές ο 60χρονος είχε πληρώσει 5 ευρώ για να παρακολουθήσει μόνος του την ερωτική ταινία διάρκειας 15 λεπτών.

Τον θάνατο του 60χρονου αντιλήφθηκε πρώτος ο ιδιοκτήτης του sex shop, Φράνκο Γκαρόνι, όταν ανησυχήσε γιατί μετά το πέρας του 15λεπτου ο Βρετανός τουρίστας δεν βγήκε από τον ιδιωτικό θάλαμο.Όταν ο Γκαρόνι άνοιξε την πόρτα του θαλάμου βρήκε τον 60χρονο αναίσθητο στο έδαφος.

Όπως είπε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Βρετανός τουρίστας φαινόταν «ήρεμος και κουρασμένος» όταν μπήκε στο κατάστημα χωρίς, όμως, να υπάρχει κάποιο άλλο σημάδι που να προειδοποιεί για την τραγική κατάληξη της επίσκεψής του.


https://www.protothema.gr/world/article/930683/italia-vretanos-touristas-pethane-eno-parakolouthouse-erotiki-tainia-se-sex-shop/