Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

Σοκ. Κακοποιούσε για 20 χρόνια την κόρη του με την οποία απέκτησε 4 παιδιά                         Φρίκη σε όλο της το μεγαλείο.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η σύλληψη ενός χτίστη ο οποίος κατηγορείται ότι για 20 χρόνια κακοποιούσε την κόρη του με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά ηλικίας σήμερα 11, 13, 17 και 19 ετών.


Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 32χρονη κόρη του χτίστη βρήκε το θάρρος να ενημερώσει τις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πατέρα της από την ηλικία των εννέα ετών.

xtisitis-1Τα παιδιά εντοπίστηκαν σε ένα σπίτι στην περιοχή Αρεκίτο στο Σάντα Φε με τις αρχές να το χαρακτηρίζουν «Σπίτι της Φρίκης» χρησιμοποιώντας τον όρο που είχε για πρώτη φορά ακουστεί στην υπόθεση Γιόζεφ Φριτσλ του Αυστριακού που κράτησε όμηρο για 24 χρόνια την κόρη του.

Ο εισαγγελέας που γνωστοποίησε την υπόθεση έκανε λόγο για ένα «περιστατικό» που έκανε την 32χρονη να αποκαλύψει τη φρίκη που έζησε για 20 και πλέον χρόνια.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι στο οποίο βρέθηκαν τα τέσσερα παιδιά κατέσχεσαν από εκεί δύο όπλα και εξετάζουν πλέον το σενάριο ο χτίστης να τα χρησιμοποιούσε προκειμένου να εκφοβίζει την κόρη του και να την υποχρεώνει να υποκύπτει στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι γείτονες γνώριζαν ότι κάτι τρέχει στο σπίτι του χτίστη και είχαν επιχειρήσει να ενημερώσουν τις αρχές αλλά φέρεται να έλαβαν την απάντηση ότι αν δεν υπάρξει καταγγελία από το ίδιο το θύμα δεν μπορούσε να κάνει κάτι.https://www.protothema.gr/world/article/962702/friki-stin-argedini-htistis-kakopoiouse-gia-20-hronia-tin-kori-me-tin-opoia-apektise-4-paidia/