Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Δέχτηκε επίθεση στο υπνοδωμάτιο την στγμή που κοιμόταν


Στη Λάρνακα δύο άγνωστοι ξυλοκόπησαν με φανάρια άνδρα ο οποίος κοιμόταν στο διαμέρισμα του με τη φίλη του, με αποτέλεσμα να κρατηθεί στο Νοσοκομείο της πόλης για νοσηλεία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι γύρω στις 12.45 σήμερα τα ξημερώματα, δύο άγνωστα πρόσωπα εισήλθαν στο διαμέρισμα άνδρα από τη Βουλγαρία, στη Λάρνακα ενώ αυτός κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο με τη φίλη του και με τη χρήση φαναριών τον κτύπησαν στο κεφάλι προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
 
Στη συνέχεια οι δύο δράστες που δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας που διενήργησαν έρευνες και περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια, μαζί και τα φανάρια που άφησαν πίσω τους οι δράστες, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Ο αλλοδαπός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει σπάσιμο στη μύτη και σοβαρά τραύματα σε διάφορα μέρη του προσώπου του και κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
Ο τραυματίας δεν κατάφερε να δώσει στην Αστυνομία περιγραφή των δραστών αφού κατά την ώρα του επεισοδίου δεν μπορούσε να δει οτιδήποτε αφού τον τύφλωναν τα φώτα των φαναριών που κρατούσαν οι άγνωστοι.
 
Ωστόσο όπως ανέφερε στην Αστυνομία δεν είχε διαφορές με κανένα και δεν γνώριζε κατά πόσον οι άγνωστοι εισήλθαν στο διαμέρισμα του για να τον κτυπήσουν ή για να κλέψουν.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.