Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

Οδηγός παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από ποταμό στην Πάφο


Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται στην Επαρχία Πάφου με σφοδρούς ανέμους, παρατεταμένη βροχόπτωση και θαλασσοταραχή. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική , οδηγός οχήματος που επιχειρούσε να διασταυρώσει τον ποταμό Χρυσοχού παρασύρθηκε με το αυτοκίνητο γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας, ωστόσο έγινε κατορθωτή η διάσωση του .

Εξάλλου η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε για πτώσεις δέντρων εντός των δρόμων της Πάφου λόγω της σφοδρότητας των ανέμων.
Επίσης σύμφωνα με την Αστυνομία, στον κύριο δρόμο Γιόλου – Πόλης Χρυσοχούς, σημειώθηκε καθίζηση του οδοστρώματος για περίπου δέκα μέτρα προς την κατεύθυνση της Πόλης Χρυσοχούς, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Το σημείο έχει σηματοδοτηθεί, ενώ η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα του δρόμου.Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκαν στο δρόμο Πόλεως Χρυσοχούς - Δρούσειας και προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Ακόμη στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης του Άσπρου Ποταμού και του ποταμού του Άβακα στην περιοχή Τοξεύτρα στον Ακάμα, είναι κλειστοί οι δρόμοι προς την περιοχή Λάρας και την ευρύτερη περιοχή του Ακάμα.

κυπε