Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Η 20χρονη Γαβριέλλα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα

Η 20χρονη  Γαβριέλλα Σάββα από την Ορόκλινη ξεψύχησε στην άσφαλτο μια μόλις ώρα μετά την έλευση του νέου χρόνου.

Επέστρεφε στην Λάρνακα με 24χρονο φίλο της, μετά από ρεβεγιόν σε σπίτι στην Αθηένου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις εξετάσεις οι δυο νεαροί δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Από τη σύγκρουση οι δύο νεαροί εκτινάχθηκαν από το όχημα και τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της Γαβριέλλας. Ο 24χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, για να εξακριβωθούν τα αίτια της νέας τραγωδίας, συνεχίζονται

Σύμφωνα με την αστυνομία, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στη μία τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 24χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτη την Σάββα, στον παλαιό δρόμο Αθηένου-Αραδίπου, παρά το μνημείο Κυανόκρανων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκκλινε της πορείας του, εισήλθε σε χαντάκι σύμφωνα με την πορεία του και αφού σύρθηκε για 50 περίπου μέτρα, επανήλθε στο δρόμο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο της σύγκρουσης, αναφέρει η αστυνομία,  βρισκόταν γυναίκα η οποία φέρεται να παρουσιάστηκε ως η οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα του 24χρονου. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία που φέρει άντρα ηλικίας 47 ετών από την επαρχία Λάρνακας, να είναι αυτός ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή της οδικής σύγκρουσης με αυτοκίνητο το οποίο είχε αφιχθεί στο σημείο η προαναφερόμενη γυναίκαΟ 47χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία, νωρίς το απόγευμα


Δεν υπάρχουν σχόλια: