Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Άστραψε και βρόντηξε ο κοινοτάρχης Χλώρακας

Ιδιαίτερα έντονος εμφανίζεται ο κοινοτάρχης Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης με αφορμή επιστολή διαμαρτυρίας μεταναστών σε θερμό της ΕΕ για τρομοκρατία εναντίον τους στη Χλώρακα, κάτι που όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έχει ακουστει σε ραδιοφωνική εκμπομπή.. Ακολουθεί η ανάρτηση...

 "Ακούσαμε σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή οτι έστειλαν λέει Σύριοι μετανάστες επιστολή σε κάποιο θεσμό της Ε.Ε και διαμαρτύρονται οτι εχει τρομοκρατία εναντίον τους στη Χλώρακα.

Τήν τρομοκρατία και την ανασφάλεια ξέρουμε όλοι ποιοι την προκαλούν με τις συνεχείς συμπλοκές απο το 2017 και μετά με αποκορύφωμα την δολοφονία με μαχαίρια τον Απρίλη του 2020 και τα προχθεσινά επεισόδια. Δεν σημειώθηκε ούτε καταγράφηκε κανένα επεισόδιο απο τους ντόπιους που να προκάλεσε οτιδήποτε. Αυτές τις επιστολές τις στέλνουν δικηγόροι επιχειρηματιών που έχουν συμφέροντα αφού απομυζούν απο τους πρόσφυγες τα επιδόματα.
Το θράσος αυτων των ομάδων δλδ των δικηγόρων,των επιχειρηματιών αλλα πλέον και ορισμένων μεταναστών ειναι απύθμενο αφού όχι μόνο δεν λαμβάνουν υπόψιν τα διατάγματα μετα απο καθοδήγηση, έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν στην αστυνομία και τους κατοίκους διότι δήθεν τους έβγαλαν φωτογραφίες την ώρα των συμπλοκών τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: