Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

"Δραματική η κατάσταση, παραμονή Πρωτοχρονιάς στα κέντρα αναψυχής της Πάφου"

 

Δραματική η κατάσταση χθες, παραμονή Πρωτοχρονιάς,  στα κέντρα αναψυχής της Πάφου, αφού λόγω των μέτρων αλλά και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων ο κόσμος δεν βγήκε, δήλωσε προβληματισμένος ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – Άγγελος Ονησιφόρου.

Προτίμησαν, διευκρίνισε, την ασφάλεια των σπιτιών τους παρά να βγουν έξω για διασκέδαση.

Η μείωση στον κύκλο εργασιών, ιδιαίτερα στα μουσικοχορευτικά, μπαράκια, μουσικές ταβέρνας, άγγιξε το 80%, είπε, με αποτέλεσμα αρκετά μαγαζιά να μην λειτουργήσουν, παρόλο που είχαν προετοιμαστεί και είχαν αγοράσει τα προϊόντα τους.

Οι ακυρώσεις κρατήσεων χθες, τόνισε με έμφαση ο κ. Ονησιφόρου, έπεφταν βροχή, κάτι το οποίο φάνηκε στα κέντρα που λειτούργησαν με την πληρότητά τους να μην ξεπερνά το 20%.

Η κατάσταση στα κέντρα αναψυχής της Πάφου είναι τραγική και για το λόγο αυτό ζητάμε από τα αρμόδια Υπουργεία να στηρίξουν εδώ και τώρα τους μισθούς των υπαλλήλων μας για να μπορέσουμε να παραμείνουμε σε λειτουργία και κατά την υπόλοιπη χειμερινή περίοδο, κατέληξε ο κ. Ονησιφόρου.  

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΙΚΑΠ έγιναν σήμερα Πρωτοχρονιά στη δημοσιογράφο Όλγα Ιωάννου, ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Πάφο, για το βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: