Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στην Πάφο

 

Δύο πρόσωπα ηλικίας 44 και 31 ετών, συνέλαβε την Κυριακή η Αστυνομία, στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε χθες το πρωί, όταν λήφθηκε ενημέρωση στην Αστυνομία, ότι 48χρονη, κάτοικος Πάφου, είχε μεταφερθεί τραυματισμένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Μέλη του ΤΑΕ Πάφου, εντόπισαν την 48χρονη, η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε δεχθεί επίθεση από 44χρονο κάτοικο Πάφου.
Όπως ανέφερε η 48χρονη, το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου 2022, την επισκέφθηκαν στην οικία της δύο φιλικά της πρόσωπα, ηλικίας 44 και 31 ετών, με σκοπό να δανειστούν από την παραπονούμενη χρηματικό ποσό. Αφού τους έδωσε τα χρήματα και οι δύο φίλοι της έφυγαν από την οικία της, η 48χρονη διαπίστωσε ότι από το πορτοφόλι της έλειπαν περισσότερα χρήματα.
Για την απώλεια των χρημάτων η παραπονούμενη θεώρησε ως ύποπτους τον 44χρονο και την 31χρονη. Για το λόγο αυτό μετέβη στην οικία τους στην Πάφο, όπου τους ζήτησε να επιστρέψουν τα χρήματα. Εκεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε η παραπονούμενη, δέχθηκε επίθεση από τον 44χρονο, ο οποίος φέρεται να την κτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο.
Η 48χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο αριστερό μάτι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.
Εναντίον του 44χρονου και της 31χρονης εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: