Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο Παραμονή Πρωτοχρονιάς

H Άρτεμις - Ηλιάννα Αντωνοπούλου είναι η 23χρονη κοπέλα που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μαζί με τον 27χρονο φίλο της Παντελή στη λεωφόρο Κατεχάκη, παραμονή της Πρωτοχρονιάς όταν το όχημα το οποίο επέβαιναν τα δύο νεαρά άτομα με οδηγό τον Παντελή,  ξέφυγε της πορείας του πάνω σε στροφή καρμανιόλα κι έπεσε πάνω στα 
προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου με αποτέλεσμα οι δύο άτυχοι νέοι να βρουν τραγικό θάνατο.

Η 23χρονη Άρτεμις - Ηλιάννα ήταν φοιτήτρια φαρμακευτικής ενώ ο Παντελής ήταν φαρμακοποιός και διατηρούσε το κατάστημά του στους Αμπελόκηπους εδώ και τέσσερα χρόνια όταν και γύρισε στην Ελλάδα από τις σπουδές του. Ο άτυχος 27χρονος κάτοικος Ζωγράφου είχε πάρει από το σπίτι της στην Ηλιούπολη την 23χρονη φίλη του προκειμένου να βγουν βόλτα ενώ τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη των δύο νέων.

Σύμφωνα με την Τροχαία, όλα συνέβησαν περίπου στις 00:30 τα ξημερώματα, παραμονή Πρωτοχρονιάς,όταν το αυτοκίνητο του 27χρονου φαρμακοποιού κινούνταν στο ρεύμα από Ηλιούπολη προς Αθήνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή, τη συγκεκριμένη ώρα, έριχνε ψιλόβροχο και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό.

Το αυτοκίνητο του 27χρονου εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε στα εξωτερικά κιγκλιδώματα του δρόμου γκρεμίζοντάς τα κάτω από τη γέφυρα. Στη συνέχεια, από τη σφοδρή σύγκρουση, το αυτοκίνητο ανετράπη μέσα στον δρόμο πλακώνοντας τόσο τον 27χρονο οδηγό όσο και την 23χρονη συνοδηγό. Δυστυχώς, κανείς τους δεν κατάφερε να βγει ζωντανός ενώ η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο και κάλεσε την Πυροσβεστική να συνδράμει καθώς τα ατόμα είχαν εγκλωβιστεί μέσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: